Säg hej!

Kontaktuppgifter

FAQ

Frågor

I vilka städer erbjuder ni fysiska kurser och föreläsningar?

Vi erbjuder kurser, föreläsningar, workshops och events i Stockholm och Göteborg. Mejla oss gärna om ni önskar boka in något på annan ort.

Hur går distansundervisningen till?

Föreläsningar och kurser på distans har samma innehåll som om de skulle hållas fysiskt på plats. Det som behövs för distansundervisning är en dator, mobil eller surfplatta att koppla upp sig på och en god internetanslutning. Du behöver inte något särskilt program installerat utan du ansluter dig enkelt med en länk som skickas ut i anslutning till innan utbildningstillfället.

Är det samma innehåll på distanskursen och den fysiska?

Föreläsningar och kurser på distans har exakt samma innehåll och man lära sig lika mycket oavsett upplägg. Den enda skillnaden är att distanskurserna har en struktur som är anpassad efter en digital kursupplevelse.

Är min ansökan bindande?

Bokning av kurs är bindande. Avbokning går att göra kostnadsfritt fram till 30 dagar före kursstart. Om du får förhinder efter detta datum kan du överlåta din plats till en kollega utan extra kostnad. Du kan också välja att ha bokningen innestående till ett senare kurstillfälle.

Erbjuder ni mängdrabatt om man är flera stycken som vill anmäla sig från samma företag?

Vi erbjuder både föreläsningar, kurser och workshops. Om ert företag är intresserade av att lära er mer om ett specifikt ämne erbjuder vi anpassade workshops. Vi anpassar då ämnen och innehållet för att passa ert företag och era förutsättningar. Om ni vill anmäla flera/många anställda till våra föreläsningar eller kurser så kan ni höra av er för en eventuell mängdrabatt.

Vilken utrustning krävs av mig för att kunna delta på distanskursen?

Det enda som krävs är tillgång till dator, mobil eller surfplatta och en god internetuppkoppling. Det är önskvärt att man sitter ostört. Du behöver inte något särskilt program installerat utan du ansluter dig enkelt med en länk som skickas ut i anslutning till innan utbildningstillfället.

Jag har fler frågor- hur kommer jag lättast i kontakt med er?

Vi svarar gärna på dina frågor. Mejla oss gärna på [info@grebacademy.com](mailto:info@grebacademy.com)