Säg hej!

Kontaktuppgifter

Boka oss

Boka oss

Oavsett om du är ny inom digital försäljning eller redan har flera års erfarenhet kan vi på GrebAcademy hjälpa dig nå framgång genom kompetensutveckling, utbildningar och inspiration.

Vi erbjuder kurser, föreläsningar, workshops och event för att hjälpa dig lyckas med din digitala affär. Vi erbjuder kurser och föreläsningar inom bland annat:

  • CRM och e-mail marketing
  • Content, digital marknadsföring och sociala medier
  • Varumärke & den digitala affären
  • Försäljning och konverteringsoptimering

Utbildning

Vi har även möjlighet att anpassa våra föreläsningar och workshops efter ditt företags behov. Hör gärna av dig till oss och beskriv vad du skulle vilja boka så återkommer vi med ett upplägg utifrån dina och ditt företags förutsättningar.

Kurser

Kom och gå en kurs hos oss på GrebAcademy! Vår målsättning är att du som deltagare ska ta med dig ny konkret kunskap från våra kurser men också känna dig inspirerad och vilja testa nya idéer. För dig som deltagare är våra kurser både ett sätt att lära sig mer om ett specifikt område men också ett sätt att möta andra med liknande erfarenhet. Kurser är ofta en halv till en hel dag och vi erbjuder både öppna kurser samt stängda.

Workshops

En workshop är det perfekta formatet när ni vill samla teamet för inspiration och utveckling inom ett specifikt område. Detta formatet håller vi oftast exklusivt för enskilda team. Här fokuserar vi på era definierade utmaningar och anpassar innehållet efter just det. Vi håller oftast heldags-workshop, men erbjuder även halvdagar. Fungerar utmärkt från 2-3 stycken till mot närmare 10-12 st. Hör av er till oss på GrebAcademy så berättar vi mer!

Föreläsningar

Våra föreläsningar har både ett inspirerande och utbildande syfte. Boka någon av våra föreläsare till ditt företag, event eller konferens.

Events

Inom konceptet GrebAcademy bjuder vi regelbundet in till event med inslag av utbildning och nätverkande. Håll utkik här och signa upp er på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad.

Boka

Kontakta oss så bokar vi in en anpassad utbildning utifrån era önskemål.

academy@grebban.com
Boka oss

Kontaktuppgifter